Proč je EMS trénink ideální pro dvojice?

2024-02-04 17:56:00

Trénink v páru je jedním z nejlepších způsobů, jak zůstat motivovaný, a to platí i pro EMS trénink v BodyBody.

Proč je EMS trénink ideální pro dvojice?

V BodyBody je možné absolvovat trénink ve dvojici, kde se jeden osobní trenér věnuje dvěma klientům současně. Ať už jste kolegové, kamarádi, manželé, partneři či spolu sportujete a chcete zvýšit svou výkonnost, trénink ve dvojici nabízí řadu výhod, které si nyní představíme. V BodyBody navíc nabízíme pro parťáky cenově zvýhodněné balíčky. 

V únoru navíc můžete využít valentýnskou slevu pro dvojice a přijít na zkušební trénink ve dvou s 50% slevou. Stačí zadat kód: "TRENUJTEVEDVOU" při rezervaci vašeho zkušebního tréninku zde: https://www.bodybody.cz/prvni-trenink



1. Motivace navzájem

Trénování s někým blízkým nebo důvěrným přináší nejen společně strávený čas, ale i vzájemnou motivaci. Když vidíte, že váš parťák dává do tréninku vše, automaticky vás to nabíjí energií a touhou nezůstat za ním zpět.


2. Podpora a vzájemná pomoc

Je přirozené, že každý z nás má někdy slabší momenty nebo dny, kdy se do tréninku tak úplně nechce. Ve dvojici však máte toho pravého motivátora vždy po svém boku. Partner vám může pomoci překonat vnitřní lenost nebo dokonce strach z nové výzvy.


3. Překonání počátečního strachu

Pro mnohé z nás může být návštěva fitness centra nebo vyzkoušení nového typu tréninku stresující. Když jste ve dvojici, tento strach se snižuje, protože víte, že ve všem nejste sami.


4. Zvýhodněná cena pro dvojice

BodyBody si cení, když klienti trénují společně, a proto nabízí cenové zvýhodnění pro dvojice. Tato motivace ještě více podporuje rozhodnutí trénovat společně. Navíc v únoru BodyBody nabízí zkušební trénink pro dvojice s 50% slevou při zadání kódu: "TRENUJTEVEDVOU".


5. Společné zážitky a vzpomínky

Společný trénink je nejen o fyzické aktivitě, ale i o sdílení zážitků, smíchu a možná i o nějakém tom vzájemném soutěžení. Tyto společné momenty pak mohou být krásnou vzpomínkou a motivací do budoucna.


6. Vzájemná odpovědnost

Když víte, že na vás někdo čeká a spoléhá na vaši přítomnost, je mnohem těžší trénink zrušit nebo ho jen tak vynechat. Tento pocit odpovědnosti vůči druhému vám pomůže zůstat na cestě k vašim cílům.


Závěr

Trénování ve dvojici přináší řadu výhod, které mohou váš tréninkový plán posunout na novou úroveň. EMS trénink v BodyBody je ideální pro ty, kteří chtějí za krátkou dobu dosáhnout výrazných výsledků, a dělat tak společně s někým blízkým. Pokud hledáte efektivní, zábavnou a motivující cestu k lepší kondici, trénink ve dvojici v BodyBody může být právě pro vás.